top of page

Ranskalainen syksy


Syksyn kirpeät aamut ovat täällä. Luonto vaipuu lepoon, mutta teatterissa on käynnistynyt uusi toiveikas kausi. Korona-ajan jälkeen toiveikkuus ja ilo ovat saapuneet teatteriimme ranskalaisen syksyn muodossa.


Kulttuuri, matkailu ja elämykset ovat olleet pitkään ihmisten saavuttamattomissa ja siksi olemme halunneet nyt rakentaa teille, hyvät katsojat, teatterisyksyn, jonka myötä olemme tuoneet Keravalle palasen ranskalaista tunnelmaa näyttämötaiteen ja kulinarismin muodossa.


Syksyn ohjelmistomme koostuu kahdesta erilaisesta ranskalaisesta teoksesta: Anna Gavaldan Viiniä keittiössä -kantaesitys on kepeä draama avioliitoista, muutoksesta ja rakkaudesta, Sébastien Thiéryn Ovista ja ikkunoista on absurdeihin mittoihin yltyvä komedia tavallisesta pariskunnasta salaperäisen rahavyöryn kurimuksessa.


Yhteistyössä ravintola Murun ja Institut Français de Finlandin kanssa toteutettu ranskalainen illallinen 23.10. viitoitti myös uutta teatteritoiminnan linjaa, jossa haluamme tarjota katsojillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä.


Après la pluie, le beau temps. Sateen jälkeen paistaa aurinko.


Lämpimästi tervetuloa nauttimaan alueen oman ammattiteatterin ranskalaisesta syksystä!


Elina Varjomäki

TeatterinjohtajaComments


bottom of page